Pensiune în flăcări, martor cu atac de panică

12/07/2018

În seara de 11 iulie, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea flăcărilor izbucnite la o pensiune din stațiunea Durău, în comuna Ceahlău.
„La ora 20.07, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o anexă a unei pensiuni din stațiunea Durău comuna Ceahlău în care se afla un generator electric. La locul evenimentului s-au deplasat 8 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță de prim ajutor de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț – Garda de intervenție nr. 2 Poiana Teiului”, a transmis slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
O persoană a suferit un atac de panică și i s-au acordat îngrijiri medicale fără a fi transportată la spital. Din fericire, incendiul a fost stăvilit la timp și au ars numai generatorul electric, ușa și geamul din PVC de la anexă, fără ca flăcările să se propage la clădirea în care funcționează pensiunea.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric la generatorul supraîncălzit.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu