Pedeapsă mică pentru că a recunoscut incestul

17/10/2013

arest

Neculai A., judecat pentru viol şi incest, a fost condamnat ieri de Tribunalul Neamţ la o pedeapsă de doi ani şi jumătate închisoare cu executare. Pedeapsa i-a fost redusă pentru că individul a recunoscut acuzaţiile.

El trăia într-o comună din zona Târgu Neamţ împreună cu mama copilului de 4 ani nenorocit de acest individ. Neculai A. a făcut un gest uman atunci când a fost de acord să treacă băieţelul pe numele lui şi să contribuie la creşterea lui, deşi nu era tatăl biologic. Micuţul a fost rodul unei alte relaţii pe care mama lui a avut-o în afara căsătoriei. Neculai A. a fost găsit vinovat că astă vară a abuzat sexual de copilul căruia în acte, cel puţin, i-a devenit tată. După ce l-a batjocorit, individual a plecat de acasă, iar când băieţelul a fost convins că bruta nu se mai întoarce abia atunci i-a spus mamei şi bunicii lui prin ce calvar a trecut. Leziunile au fost confirmate de medicii legişti care l-au consultat pe copil. Mama lui nu a avut pretenţii materiale de la aggressor, spunând în instanţă că vrea să fie pedepsit conform legii pentru ce i-a făcut cppilului ei.

Neculai A. a fost trimis în judecată în stare de arrest. Sentinţa de ieri nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Cristina IORDACHE

< Articolul anterior
Cronica neagra
Urmatorul articol >
Cronica neagra