Patru victime într-un accident, la Crăcăoani

23/10/2018

Trei femei și un bărbat au ajuns la spital, în ziua de 21 octombrie, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier petrecut în comuna Crăcăoani.
Potrivit polițiștilor, autoturismul, condus pe DC 164, de un tânăr în vârstă de 22 de ani, spre Magazia, a părăsit partea carosabilă într-o curbă. Patru pasageri au suferit leziuni și atacuri de panică. Echipajele de salvare care s-au deplasat la solicitare au stabilit că o femeie de 66 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism facial și hematom frontal, alte două femei, de 42 de ani, respective 46 de ani, a suferit un atac de panică datorat accidentului, una dintre ele având și hipertensiune arterială, iar un bărbat de 62 de ani și-a fracturat mâna dreaptă. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea, cu exactitate, a condițiilor în care s-a produs accidentul, șoferul nefiind băut la momentul producerii evenimentului.
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu