Partidul alături de sărmanii Romanului

20/12/2013

CADOU001 (2)_resize

Un sprijin pentru 100 de familii

Vineri peste 100 de oameni sărmani din Roman au primit din partea organizaţiei locale a Partidului Democrat Liberal câte un pachet cu alimente pentru a avea ce pune pe mese în aceste zile de mare sărbătoare creştină.

„Vrem să oferim câte un pachet celor care nu în fiecare zi sunt bucuroşi. Pachetul conţine cârnaţi, orez, ulei, ciocolată, bomboane de pom, biscuiţi astfel încât să poată însenina câteva clipe din viaţa acestor sărmani” a declarat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul Romanului înainte de a oferi personal fiecare pachet pregătit de colegii săi de partid. Cei 100 de nevoiaşi au fost nominalizaţi de către consilierii partidului din fiecare zonă a oraşului şi, pentru cei bolnavi şi ţintuiţi la pat, au fost împuterniciţi prietenii sau vecinii pentru a ridica pachetele dăruite de PDL. Acţiunea de înmânare a pachetelor cadou a fost organizată la sediul biroului deputatului de Roman, Elena Udrea, în lipsa acesteia. Pe lângă cele 100 de persoane nominalizate de membrii de partid, care au beneficiat de acest ajutor, au mai fost şi alţi necăjiţi ce au avut surpriza plăcută a primirii pachetului cadou. Alături de edilul-şef al urbei au fost prezenţi şi consilerii locali ai partidului şi membrii obişnuiţi ai organizaţiei locale care împreună au pus umărul la acest proiect care a adus în final o rază de bucurie în casele celor mai năpăstuiţi de soartă.

„Mi-aş dori ca toată lumea să primească anul 2014 cu bucurie în suflet şi cu speranţa că va fi un an mai bun. Motto-ul anului viitor să fie acesta: solidaritate şi mai multă bunătate şi înţelegere între oameni”, a spus primarul Romanului în încheierea evenimentului organizat de PDL pentru sărmanii oraşului.

Dan VASILIU