O persoană salvată din casă, alta găsită moartă

14/06/2018

Într-o singură zi, pompierii au fost solicitați la două locuințe din Piatra Neamț, pentru deblocarea ușilor de la intrare, întrucât proprietarii nu mai răspundeau și solicitanții erau îngrijorați.
Astfel, în după-amiaza de 12 iunie, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o persoana este blocată în locuință. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Persoana a fost deblocata, aceasta fiind preluata de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț și transportată la spital.
Un alt apel anunța că o persoană nu răspunde la ușa apartamentului (dintr-un bloc de pe lângă Restaurantul Laguna) și se simte un miros înțepător pe holul blocului. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii salvatori cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. A fost găsită o bătrână în vârstă de 77 de ani, decedată în bucătărie. Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu