O fată de 14 ani, dată în urmărire naţională

11/10/2017

O copilă în vârstă de 14 ani, din Tarcău, a fost dată în urmărire la nivel naţional după ce familia a sesizat dispariţia ei de acasă. Adolescenta a plecat de la domiciliu încă din data de 6 octombrie, fără să le spună părinţilor unde se duce.
“În ziua de 10 octombrie 2017, polițiștii Postului de Poliţie Tarcău au fost sesizaţi despre faptul că minora Bantaş Mihaela Maria, de 14 ania plecat din locuința comună din satul Tarcău, în seara zileide 06.10.2017, fără a spune părinţilor și nu a mai revenit. Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea tinerei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, a afirmat inspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt la IPJ Neamţ.
Potrivit poliţiştilor, la data plecării de acasă, fata era îmbrăcată cu cămașă din pânză de culoare roşie, blugi bleu deschis, cu dungi albe și purta pantofi tip sport albi, din imitaţie de piele cu un trandafir roşu pe partea exterioară a ambilor pantofi. Copila are înălţime 1,57 m, greutate 50 kg, păr vopsit roşcat, lung până la umeri, faţă rotundă, ochi căprui ( pleoapă alungită tip asiatic).
Geanina NICORESCU