O excursie prin tragere la sorţi în schimbul donaţiilor pentru copiii bolnavi

28/07/2015

excursie_sf_anaAsociaţia „Salvează o inimă”, în parteneriat cu Plus Communication organizează o tombolă specială în care sunt înscrişi automat cei care donează bani pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi. Câştigătorii vor fi premiaţi cu un sejur în două staţiuni româneşti.

Prin proiectul „Vacanţă pentru un suflet generos”, iniţiat în parteneriat cu Asociaţia ”Salvează o inimă” şi Plus Communication, vor fi premiaţi,prin tragere la sorţi, unul sau mai mulţi donatori din lista existentă în platformă. Câştigătorii vor beneficia de un sejur gratuit la un hotel de lux din România. Deocamdată s-au alăturat trei hoteluri din Predeal şi unul din Bacău. În ceea ce priveşte atracţiile turistice pentru cei care îşi vor petrece sejurul în Predeal, există mai multe trasee montane pentru drumeţie, cum ar fi Predeal-Cioplea-Susai, dar se pot deplasa şi pe zona Valea Prahovei pe o rază de 10-20 de kilometri şi pot vizita Castelul Cantacuzino din Buşteni, Castelul Peleş sau Stâna Regală din Sinaia. Cei care au câştigat week-end-ul la Bacău, se pot bucura de şedinţe de echitaţie la centrul care aparţine hotelului, iar ca obiective turistice în zonă pot vizita: Lacurile Bacău 1 şi 2, Lacul de acumulare Gârleni, Mănăstirea Caşin şi Observatorul Astronomic din Bacău, Ruinele Curţii Domneşti sau, la o distanţă de o oră de mers cu maşina, pot vizita Salina Târgu-Ocna sau Rezervaţia Naturală Perchiu.

“Prin proiectul „Vacanţă pentru un suflet generos” şi prin „cadourile” pe care le facem donatorilor, sperăm că va creşte exponenţial numărul persoanelor care vor dona şi astfel va creşte şi numărul de copii pe care noi încercăm să îi ajutăm oferindu-le o nouă şansă la viaţă. Acest proiect, realizat în parteneriat cu Asociaţia “Salvează o inimă” şi Plus Communication, face apel şi la suportul operatorilor din turismul românesc, care printr-un mic gest şi cu puţină implicare ar putea să ajute foarte mult în această campanie umanitară”, a afirmat Alice Udrea, coordonatorul proiectului naţional „Vacanţă pentru un suflet generos”.

Alice Udrea activează în domeniul turismului de mai bine de 11 ani. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, specializarea Turism, un master la Facultatea de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, specializarea „Business în turism” precum si mai multe cursuri de specializare in turism si formator. În prezent, ocupă funcţia de manager al unei agentii de turism in Bucuresti, agentie situata in topul primelor 30 din Romania dupa cifra de afaceri. A lucrat în domeniul hotelier şi a condus o firmă de consultanţă în managementul hotelier, care a asigurat servicii de vânzări şi marketing externalizat pentru unităţi din România şi Austria. Anul acesta a lansat Touristry.ro, un blog destinat celor care îşi doresc o sursă bună de inspiraţie pentru vacanţele lor, dar şi celor care lucrează în turism şi vor să fie la zi cu evenimentele din această industrie iar ocazional sustine seminarii, cursuri si training-uri in turism.

Geanina NICORESCU