O dubiţă s-a făcut praf: un pasager mort şi alţi 3 răniţi

17/03/2018

În dimineaţa de 16 martie, o dubiţă în care se aflau 6 persoane a rupt un gard şi s-a izbit de peretele unei case, în Leghin- Pipirig. În urma impactului deosebit de violent, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei pasageri au suferit răni grave.
La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare cu 3 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ, o ambulanță SMURD EPA de la Garda II Poiana Teiului, două salvări de la Serviciul de Ambulanţă Neamţ şi un echipaj de poliţie.
Iniţial, toate cele patru victime au fost transportate la spitalul din Tîrgu Neamţ, însă la Ccompartimentul de Primiri Urgenţe starea unuia dintre bărbaţi, în vârstă de 47 de ani, din Tupilaţi, s-a înrăutăţit brusc şi a survenit decesul. Alţi doi pacienţi, cu vârste cuprinse între 45 şi 56 de ani, tot din Tupilaţi, au fost au rămas în grija medicilor, fiind supuşi investigaţiilor de rigoare, iar al treilea pacient, cu leziuni mai grave (traumatism cranian, pneumotorax şi otoragie), a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Muncitorii trebuiau să ajungă la Borca.
Geanina NICORESCU