Nu și-a învățat lecția și a comis-o mai rău

06/06/2018

În ziua de 4 iunie, un bărbat din Grumăzești a condus mașina sub influența alcoolului, deși avea suspendat permisul tot din cauza băuturii, și a produs pagube altui autoturism.
Isprava sa a ieșit la iveală după ce poliţiştii  Postului de Poliţie Grumăzești au fost sesizați de o femeie de 31 de ani, din Grumăzești, despre faptul că i-a fost avariat autoturismul de către o altă mașină, condusă de un localnic, fiind posibil ca acesta să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.
“Din primele cercetări, poliţiştii au constatat că un bărbat de 59 de ani, din Grumăzești, a condus un autoturism pe DJ 155J şi a pierdut controlul asupra volanului acroșând un autoturism parcat. Întrucât bărbatul emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Neamț.
În urma verificărilor de rigoare, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză avea suspectat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice încă din luna octombrie 2017, când i-a fost reținut permisul de conducere pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. vasile 06/06/2018 la 16:30 - Reply

    Banuiesc ca el a condus in continuare,numai ca nu a fost prins pana acum si daca nu-l baga la beci o sa conduca iar !!!

Lasa un comentariu