A murit, la 40 de ani, după o durere în piept

09/01/2018

În aceeaşi zi, un alt bărbat a fost găsit decedat, în avansată stare de putrefacţie
Într-o singură zi, echipajele de salvare de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ au fost nevoite să declare decesul în două cazuri şi să anunţe poliţia.
În seara de 8 ianuarie, la Crăcăoani, un bărbat aflat în puterea vieţii a suferit un stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi readus la viaţă. Toată ziua, omul acuzase dureri în piept, iar în jurul orei 22 a căzut din picioare şi nu s-a mai mişcat. Echipajul de salvare chemat la faţa locului i-a făcut manevre de resuscitare, însă în zadar. Necropsia va stabili cauza exactă a morţii. În cauză, poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă.
O moarte suspectă este considerată şi cea a unui altă bărbat,care a fost găsit decedat în aceeaşi zi, de astă dată în Roman.
„În data de 8 ianuarie, în Roman, a fost găsit decedat în bărbat de 65 de ani, acesta fiind într-o avansată stare de degradare. La caz s-a deplasat un echipaj cu medic, pacientul fiind lăsat la locul solicitării”, a precizat dr. Dorice Albu, manager la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ.
Se pare că bărbatul avea probleme cu băutura şi, implicit, starea sănătăţii sale era puternic deteriorată. Nici familia nu mai ţinea legătura cu el, nici măcar de sărbători nu “i-a trebuit” nimănui, fapt evidenţiat şi de starea avansată de descompunere în care a fost găsit. Şi în acest caz necropsia va stabili cauza exactă a morţii.
Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Laurentiu 10/01/2018 la 11:18 -

    Concluzia este ca personalul medical,ori ca are,ori ca nu are salarii marite si majorate,pacientii tot mor…