Mașină răsturnată în curbă la Felești, familie băgată în spital

31/07/2018

Ieri dimineață, în jurul orei 4, în curba de la Felești, în afara localității Dulcești, o mașină condusă de un bărbat de 35 de ani, din Cordun, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic și a pirdut controlul volanului, ajungând cu mașina pe camp, unde s-a și răsturnat. Atât șoferul cât și soția acestuia și copilul, în vârstă de 7 ani, au suferit traumatisme.
Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că mașina se deplasa din direcția Roman spre Piatra Neamț și a pierdut controlul volanului în curbă, ieșind în décor.
“Femeia, în vârstă de 37 ani, a fost diagnosticată cu policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, plagă mentonieră, traumatism piramidă nazală, fiind transportată de un echipaj cu asistent medical la Compartimentul de Primiri urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman. A doua victim, un bărbat de 35 ani, cu traumatism lombar și traumatism cranio-cerebral acut prin accident rutier, a fost transportat la de un echipaj cu asistent medical la același spital, iar cea de-a treia victim, un băiețel de 7 ani, cu contuzie frontală prin accident rutier, a fost dus la spital de un alt echipaj cu asistent medical”, a transmis dr. Dorice Albu, manager la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț.

Geanina NICORESCU