Maşină proiectată în stâlp, şofer vinovat fugit de la locul accidentului

30/08/2018

La miezul nopții de 29 spre 30 august, la intersecţia străzilor Ion Nanu cu Mihai Viteazu din Roman s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Una dintre mașini a fost proiectată într-un stâlp, iar şoferul celuilalt autoturism, un bărbat din Sagna, a accelerat şi a părăsit locul faptei. Acesta venea de pe strada Ion Nanu şi nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţă, condusă de un bărbat de 36 de ani, din Trifeşti, oprită pentru a acorda prioritate, intrând în coliziune cu aceasta.
“În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, rezultând vătămarea corporală a bărbatului din Trifeşti, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul din Sagna a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei,  poliţiştii reușind depistarea acestuia pe strada Primăverii, din Roman. Ambii conducători au fost testaţi alcooltest, rezultatul fiind negativ la bărbatul din Trifeşti, iar în cazul bărbatului din Sagna, rezultatul a fost pozitiv – la limita infracţiunii, respectiv de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Neamţ.
Poliţiştii i-au reţinut acestuia permisul de conducere şi continuă cercetările asupra acestuia, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.
Geanina NICORESCU