Maşină proiectată în gard, la Roznov

10/07/2016

k3 fotoÎn noaptea de sâmbătă spre duminică, la Roznov a avut loc un accident rutier din cauza alcoolului, în care două persoane au fost rănite.

Din cercetările poliţiştilor, se pare că un tânăr s-a urcat băut la volan şi nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina din faţă, pe care a lovit-o şi a proiectat-o în afara şoselei, într-un gard. ,,În data de 10 iulie 2016, în jurul orei 1,45, pe DN 15, pe raza localității Roznov, s-a produs un accident rutier în timp ce un tânăr de 18 ani, din Zănești, conducea un autoturism în Roznov, fiind sub influența alcoolului. Conducătorul auto nu a păstrat o distanță de siguranță față de un alt autoturism care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat subcomisarul Constantin Irina, ofiţerul de presă al Poliţiei Neamţ.

Impactul a fost violent, se pare că tânărul circula cu viteză cam mare, autoturismul care se deplasa regulamentar, condus de o tânără de 19 ani din Podoleni, fiind aruncat în afara şoselei, direct în gardul unei locuințe. În urma accidentului, conducătoarea auto și un pasager din autoturismul acesteia au fost răniţi. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului. (C.I.)