Lucrările Apa Serv continuă / Cartierul Dărmănești și locuitorii de pe Calea Romanului rămân miercuri fără apă

12/09/2015

APA SERVLucrările companiei județene Apa Serv continuă în Piatra Neamț. Dacă toată ziua de joi, 9 septembrie, au fost lăsați fără apă la robinete mii de pietreni, din diferite zone ale municipiului, pentru ca lucrătorii Apa Serv să poată face cuplările la conducta de aducțiune în cadrul Proiectului Major „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Neamț“, pe 16 septembrie vor fi făcute lucrări uzuale de reparații la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Singura problemă ar fi începerea anului școlar, dar directorul Apa Serv apelează la înțelegerea celor afectați de întreruperea furnizării cu apă.

„Noi anunțăm din timp și îi sfătuim pe toți să-și facă provizii cu apă potabilă. Pe 9 septembrie am profitat chiar de întreruperea apei, pe care am făcut-o pentru a putea duce la bun sfârșit lucrările prevăzute prin programul european, și am făcut și lucrări de reparații în zonele în care a fost întreruptă furnizarea apei. Încercăm de fiecare dată să optimizăm lucrările astfel încât să nu-i lăsăm pe oameni prea mult timp fără apă“, a declarat Cătălin Dughir, directorul Apa Serv.

Astfel, pe 16 septembrie, între orele 8.00-18.00, va fi întreruptă furnizarea apei potabile pe străzile Mihai Viteazu, Subdărmănești, Negoiului, Dărmănești, Erou Bucur, 1 Decembrie 1918, Fdt. Morii – Grădinița nr. 12, Școala Generală nr. 8 și Creșa arondată.

Andreea AMARIEI