Lot nemțean cu rezultate de top la Concursul Național de Fizică și Matematică “Vrânceanu Procopiu”

19/11/2018

Trei dintre cei patru liceeni din Neamț participanți la cea de-a XX–a ediţie a Concursului Naţional Interdisciplinar de Fizică și Matematică “Vrânceanu Procopiu” au obținut premii MEN. Competiția s-a desfășurat în perioada 16-18 noiembrie 2018, la Bacău, cu finanţare de la Ministerul Educației Naționale.
Din județul Neamț au participat 4 elevi, însoțiți de profesorul Constantin Ostafe, Colegiul Naţional ” Roman Vodă”, Municipiul Roman.
În urma concursului au fost recompensați cu Mențiune MEN elevii George Chiriac (Colegiul Național „Roman Vodă”, clasa a X-a, pregătit de prof. Romeo Merfea și Marian Ursărescu), Daniel Manole (Colegiul Național „Roman Vodă”, clasa a XII-a, pregătit de prof. Constantin Ostafe și Marian Ursărescu) și Daniel Manole (Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț, clasa a XI-a, pregătit de prof. Dorel Haralamb și Camelia Neța). La faza națională a participat și elevul Matei Buzdea, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț, pregătit de profesorii Dorel Haralamb și Costică Grigoriu.

Geanina NICORESCU