Liberalii “au intrat” în …Tărâţă!

11/03/2013

*Deputatul PNL Ursărescu afirmă că şeful UNPR este în spatele unei campanii de dezinformare

*“Prostie mai mare şi mai aberantă ca asta nu există!” a spus Culiţă Tărâţă

*”Domnul Tărâţă conduce judeţul ca pe Balta Brăilei!” afirmă Dorinel Ursărescu

*”Nu degeaba i se zice “Murdărescu!” a reacţionat Tărâţă

Într-o conferinţă de presă susţinută ieri la sediul PNL, senatorul Eugen Nazarie Ţapu a fost primul care, alături de deputatul Dorinel Ursărescu, a vorbit despre “minciuni şi dezinformare” în presa locală, despre “adevărate scenarii de SF”, sfătuindu-i pe autorii care “nu iubesc PNL” să-şi “încerce norocul la Hollywood”. Deputatul Dorinel Ursărescu a mers mai departe cu deconspirarea celor care fac campanii de dezinformare în detrimentul PNL Neamţ şi l-a nominalizat pe Culiţă Tărâţă, preşedintele UNPR şi al Consiliului Judeţean Neamţ ca fiind cel care se află în spatele acestor campanii şi care plătesc pentru astfel de ştiri în presa locală, subliniind că “se fac bani frumoşi din agricultură”.

“Este aceeaşi supă reîncălzită cu interlopii şi cu toate celelalte poveşti care au făcut deliciul în campania din 2008, când eu am fost angrenat în campania electorală pentru Primăria Roman”, a spus Dorinel Ursărescu.

Principalul zvon ce a ajuns în atenţia conducerii PNL a fost cel potrivit căruia Gheorghe Ştefan, preşedintele PD-L Neamţ şi iniţiatorul, în urmă cu mulţi ani, alături de Ioan Strătilă a PNL Neamţ, s-ar întoarce în Partidul Naţional Liberal. Zvon negat vehement de ambii lideri liberali.

“Avem o mare problemă aici, în judeţul Neamţ, ne place, nu ne place domnul Culiţă Tărâţă este preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, cu tot ce înseamnă practicile domniei sale, cu felul său de a vedea politica şi de a vedea democraţia”, a subliniat Dorinel Ursărescu. “Sigur, încearcă să aplice managementul din Balta Brăilei şi la nivelul CJ Neamţ. Pârghiile pe care le are sunt relativ limitate. Nu are decât câţiva consilieri judeţeni, însă crede că prin şantaj sau prin ameninţări şi alte pârghii care-i sunt la îndemână şi îi sunt specifice încearcă să-şi facă această majoritate. Deci, e clar că în spate este vorba despre domnul preşedinte al CJ, Culiţă Tărâţă, pentru că noi nu putem fi de acord cu practicile domniei sale, cu modul de a vedea funcţionarea CJ Neamţ. Este motivul pentru care absolut toţi am considerat că trebuie să luăm act de starea de fapt şi să constituim o nouă majoritate pentru că, repet, cu domnul Culiţă Tărâţă nu se poate constitui un dialog normal şi nu se poate construi absolut nimic”.

Mai mult, deputatul Ursărescu a vorbit şi despre firme pe care Culiţă Tărâţă le-ar fi falimentat, ca urmare a aceluiaşi management. Aflând că i se pun în seamă astfel de practici şi că este acuzat chiar că ar plăti pentru dezinformări de acest gen, “Prostie mai mare şi mai aberantă ca asta nu există, cel puţin eu nu am auzit până acum!” a replicat Culiţă Tărâţă, preşedintele CJ Neamţ. „Referitor la afirmaţiile dumnealui cum că aş conduce judeţul ca pe Balta Brăilei, îi transmit domnului Ursărescu că eu sunt mândru de rezultatele pe care le-am obţinut acolo în agricultură, sunt nişte lucruri deosebite pe care nu le poate murdări dumnealui cu vorbe. El a dus toate afacerile în care s-a implicat la faliment şi să ne amintim de cele 362 de miliarde de lei luate pe contracte cu Consiliul Judeţean pentru lucrări de reparaţii şi de asfaltări pe firmele dumnealui. Dacă luăm presa vremii din 2007, 2008, 2009 încoace se vede cu ochiul liber cine a făcut jaf şi cât de priceput este dumnealui în afaceri. Dar, acum, când a ajuns falit, cel puţin aşa spun romaşcanii despre dumnealui, că este plin de darorii pe la interlopi şi pe la toată lumea, normal că aruncă cu noroi în toate părţile. Dar, îi promit domnului deputat Ursărescu că, din postura în care sunt, voi veghea la respectarea cu stricteţe a legii şi că am să intervin ori de câte ori va fi nevoie sesizând organele statului, indiferent cine va încălca legea. Dacă se coboară la astfel de acuzaţii înseamnă că nu degeaba i se zice „Murdărescu” în loc de Ursărescu! Şi vă rog să mă citaţi exact!”, a conchis Culiţă Tărâţă.

11 Comentarii la acest articol. Alatura-te conversatiei.

 1. JOJO 11/03/2013 la 5:15 -

  nea Culita.. dute bre la pensie ca s-a saturat lumea de matale! si mai plateste si matale redeventele si birurile catre stat, ca nu de alta dar ai datorii la stat cat PIBUL ROMANIEI!

 2. Ion 11/03/2013 la 9:03 -

  Marea problema a noastra a nemtenilor, este ca amandoi au dreptate !

 3. iulian 11/03/2013 la 9:34 -

  Nu sunt fan Tarata dar nici Ursarescu nu as putea fi! La cat a belit Ursarescu banii judetului Neamt am impresia ca Pinalty s-ar putea sa fie mic copil! Pe langa asta revenim usor usor ca in perioada 2000-e004 cand in judetul Neamt nu intra niciun ban ca se pierdeau pe drum la Bacau! Iar acu veti vedea 4 ani de drumuri sparte si nicio investitie noua in Neamt si asta pentru ca toti trag focul la oalele lor si ii doare in cot de noi! Asta e, ati votat “cu cap”, in loc sa trimitem pe unul din zona in parlament am trimis niste tapi de pe la Roman care nu au facut niciodata nimic pentru orasul lor, nu mai vorbim de judet

 4. jon 11/03/2013 la 9:36 -

  Ursarescu e sclavul interlopilor din Roman si sclavul banilor

 5. rares 11/03/2013 la 10:22 -

  D-le Tarata explicale la acesti parveniti care iau votat plebea ca sloganulk lor a fost “jos base”, si democratia care ne tot aburesc acestia trece prin stomac si mananca din agricultura, primul capitalist a fost taranul pentru ca : afost liber, a muncit pamantul de la 2 pana la 1000 de hectare , cand nu lucra pamantul a invatat diverse meserii , marfa a vandut-o singur , asa ca sa in chida pliscul acest parvenit de ursar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. rares 11/03/2013 la 10:25 -

  Ursarule , fa inventarul locuitorilor judetului si vezi cati oameni saraci avem si ne imbarligi cu democratia

 7. Stefan 11/03/2013 la 12:27 -

  Nu e nevoie sa vina Pinalti la PNL,pentru ca deja ii controleaza pe Tapu si Ursarescu!Tapu vrea sa candideze la primarie din partea PNL, tocmai ca sa acopere urmele lui Pinalti, numai ca pana in 2016 mai e destul si vor mai fi surprize si candidati.Dragusanu va candida din nou,mai sunt si fosti/actuali liberali care vor candidaturi, PSD isi pregateste si el cativa candidati…Asa ca ,Tapule, la munca!Primaria e mai grea decat partidele de poker cu Pinalti si Ursarescu.

 8. florica 11/03/2013 la 13:48 -

  Liberalii au intratija in ,, TARATA” aveti mare grija sa nu va manance porcii…

 9. tot un pietrean 11/03/2013 la 14:44 -

  Toti acesti oameni se bat pe functii si pe putere. Eu as vrea sa vad ca se face ceva in judetul asta. Si nu abureli asa cum ne-a obisnuit Stefan si ai lui in ultimii ani. As vrea sa vad ca se creaza locuri de munca, as vrea sa vad ca se munceste in institutii, nu se beau cafele si se joaca Solitaire. Ca suntem satui de povesti din astea…. Ce mare smecherie ca se cearta liberalii cu Tarata? Nu era Tarata era altcineva. De ce nu a adus Ursarescu un candidat viabil la sefia CJ, ca sa nu se faca acum albie de porci. Oricum se perimeaza si mult nu o sa o mai duca.

 10. MIhaela 11/03/2013 la 16:05 -

  Acest Tapu este fostul subprefect TARANIST DIN 1998-2000.CAND EL ERA SUBPREFECT SI GABRIELA RADU DEPUTATA .S-A DUS DRACULUI INDUSTRIA JUDETULUI NEAMT.ACUM CICA E MARE LIBERAL;….DAR DE FAPT ESTE UN TRASEIST POLITIC FOARTE INTERESAT DE AFACERILE PERESONALE.CINE DRACU SA ALEAGA UNU DE ASTA PRIMAR? POATE DEPUTATA GABRIELA RADU…!mai tii minte dl Tapu…ce faceai prin PNT-CD IN ANII AIA??ITI MAI ADUCI AMINTE DE DEPUTATA RADU GABRIELA????????

 11. geo 12/03/2013 la 1:13 -

  TAPU SARE DIN BARCA IN BARCA DUPA CUM BATE VINTUL SI MAI DA SI LECTII DE DEMOCRAZIE , TOTII PAPAGALI VORBESC….