Lansare de carte, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu”

03/03/2015

Lansare carte Chris SimionMâine, la ora 17.00, va avea loc, în Sala „Cupola” a Bibliotecii Județene “G. T. Kirileanu”, lansarea volumului „40 de zile”, semnat de scriitoarea Chris Simion.

Din biografia autoarei aflăm că este teatrolog de profesie, născută pe 20 august 1977 şi că a publicat prima carte (“Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani”) la vârsta de 16 ani, cu această ocazie criticul George Pruteanu numind-o „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră”.

Din 2009, Chris Simion este membru al Uniunii Scriitorilor din România, iar volumul lansat mâine este „un roman scris în 40 de zile, un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: «încotro?». Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nici o şansă de ezitare… simţi exact pe unde s-o iei”, după cum aflăm de pe coperta IV a volumului.

Cartea va fi prezentată, la întâlnirea cu cititorii nemţeni, de scriitorii Adrian Alui Gheorghe şi Adrian G. Romila.

Irina NASTASIU