Ionel Arsene: Turismului nemţean îi trebuie voinţă

11/10/2016

cj-fotoPreședintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit, ieri, la sediul Palatului Administrativ, cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului.

„Am organizat azi la Consiliul Judetean Neamţ o dezbatere cu proprietarii de hoteluri, pensiuni şi ai agenţiilor de turism din judeţul Neamţ, avaâ Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului.

„Am organizat azi la Consiliul Judetean Neamt o dezbatere cu proprietarii de hoteluri, pensiuni si ai agentiilor de turism din judetul Neamt având tema “Să dezvoltăm împreună turismul nemţean”. Interesul reprezentanţilor acestui domeniu m-a bucurat, semn că există dorinţa din partea acestora ca turismul în judeţul nostru să se dezvolte. Avem potenţial, avem oameni capabili să facă turism, trebuie doar să existe şi voinţă. Din partea mea şi a Consiliului Judeţean există deschidere către realizarea de proiecte în acest domeniu, care să pună judeţul Neamţ nu doar pe harta turistică a Romaniei, ci şi a Europei”,  a declarat, după întâlnirea cu operatorii de turism, Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.

Principalele subiecte dezbătute în cadrul întâlnirii s-au referit, în primul rând, la programul de dezvoltare turistică a judeţului Neamţ pe termen scurt, mediu şi lung, precum şi participarea comună la Târgul de turism de la Romexpo din luna noiembrie și oportunitatea organizării unui Târg de Crăciun la Piatra Neamţ.

M.O.T.