Infractor fugit din mâinile polițiștilor

07/09/2016

Infractor scapat Catuse* Deși pietreanul în vârstă de 17 ani a fost prins câteva ore mai târziu, polițiștii implicați vor fi subiectul unei anchete interne

Un tânăr de 17 ani, din Piatra Neamț, a fost reținut la scurt timp după ce fugise de polițiști, informează un comunicat de presă al IPJ Neamț. Pietreanul a fost prins, inițial, în noaptea de 5 spre 6 septembrie, după comiterea unui furt, însă a reușit să se facă nevăzut din „brațele“ oamenilor legii. A fost prins câteva ore mai târziu.

„În acest moment, persoana se află în custodia Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. La nivelul unității noastre a fost declanșată o anchetă internă, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Tânărul din Piatra Neamț este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din auto și din societăți comerciale, pe raza municipiului Piatra Neamț“, precizează subinspector de poliție Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Ancheta internă va stabili dacă au fost respectate procedurile privind reținerea suspectului, având în vedere că acesta a reușit să se strecoare și să fugă din mâinile polițiștilor.

Geanina NICORESCU