Informare de presa Președintele Consiliului Județean a verificat în ce măsură a fost afectat județul de cutremur

25/09/2016

 

arsene-la-birouPreședintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a discutat cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgenta pentru a verifica în ce măsură a fost afectat județul Neamț în urma cutremurului din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Conform informațiilor primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgenta în urma verificărilor efectuate în teren, până la această oră nu au fost constatate evenimente cauzate de cutremurul care a avut loc în cursul nopții trecute pe teritoriul județului Neamț.

„În județul Neamț cutremurul care a avut loc în cursul nopții de vineri spre sâmbătă s-a resimțit în mică măsura, neînregistrându-se nici un fel de pagube. Cu toate acestea, voi ține în permanență legătura cu instituțiile cu responsabilități în situații de urgență pentru a mă asigura că Neamțul este pregătit pentru orice situație. Avem datoria de a ne proteja cetățenii în fața oricărui pericol și voi lua toate măsurile pentru a asigura acest lucru“, Ionel Arsene, președinte Consiliul Județean Neamț.