Inconştient fără permis de conducere, a băgat o tânără în spital

06/03/2019

La data de 5 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut un bărbat, de 34 de ani, din Piatra Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 4 martie a.c., bărbatul ar fi condus un autoturism pe DC 31 în localitatea Bîrgăuani, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un pod.

În urma evenimentului rutier, acesta împreună cu o tânără de 29 de ani, care îl însoțea, ar fi abandonat autoturimul în care se aflau în momentul producerii accidentului, pe care ulterior l-ar fi tractat în curtea locuinței unei persoane.

La data de 4 martie a.c.,  în urma leziunilor suferite, tânăra a sesizat evenimentul produs și a solicitat intervenția unui echipaj medical, fapt pentru care a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul nu deținea permis de conducere. De asemenea, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celui implicat.