Încă o reţinere în cazul jafului de la Zăneşti

30/11/2018

Un bărbat din Mureş a fost prins de polițiști, după ce alţi bărbați din Mureș și un altul din Bistrița-Năsăud au fost reţinuţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat. Aceştia au fost identificaţi ca făcând parte din grupul care a furat dintr-o locuinţă din Zăneşti aur şi importante sume de bani în lei şi euro.
“La data de 28 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Mureș au desfăşurat o acţiune în municipiul Mureș, în urma căreia au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta, în vârstă de 35 de ani, din Mureş, la data de 7 august a.c., împreună cu alţi doi bărbaţi, a pătruns în locuința unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame aur, cu complicitatea unui alt bărbat de 45 de ani, din Bistriţa Năsăud”, a transmis Poliţia Neamţ.
Bărbatul a fost introdus în arest pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Geanina NICORESCU