I-a furat vecinului toate sculele electrice din magazie

12/10/2018

Un gospodar din Trifeşti s-a pomenit, într-o dimineaţă, cu magazia golită de scule electrice. Poliţiştii au desfăşurat o anchetă şi au găsit autorul câteva case mai departe.
Din cercetările efectuate, a reieşit că în noaptea de 4 spre octombrie, bărbatul a pătruns, fără drept, în anexa locuinţei unui bărbat de 51 de ani, din localitatea Trifeşti, de unde ar fi sustras un rotopercutor, un ferăstrău pendular, o drujbă, două maşini de tuns iarba și trei jante din aluminiu, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 11250 de lei. Totodată, bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.
Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, pe individual de 33 de ani, din Trifeşti, bănuit de infracţunea de furt, şi l-auintrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Neamţ. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Cercetările asupra sa continuă, fiind posibil ca autorul faptei să mai aibă la activ operaţiuni de acest gen.

Geanina NICORESCU