Grădinari pentru “Țara Lalelelor”

15/05/2018

*Perioada de lucru este determinată, iar leafa de 9,59 de euro brut pe oră
Până și renumiții grădinari olandezi vor forță de muncă de pe plaiurile mioritice, punând la bătaie nu mai puțin de 75 de posturi, câte 25 în ocupația de procesor bulbe de lalele, creator buchete de flori și muncitor în grădinărit. Joburile sunt oferite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin rețeaua EURES România.
În primul caz, lucrătorii selectați vor avea ca sarcină de serviciu tăierea rădăcinilor bulbilor de lalele și sortarea lor. Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să vorbească limba engleză, la un nivel de începător. Salariul primit va fi de 9,59 de euro brut pe oră. Cazarea va fi asigurată de angajator, contra sumei de 60-80 de euro pe săptămână. Perioada contractului va fi determinată.
În cazul creatorilor de buchete, e nevoie de permis de conducere (categoria B). Candidații acestor slujbe vor lucra câte 40-45 de ore pe săptămână, la crearea buchetelor de flori culese. Asigurarea medicală va fi plătită cu 19,67 de euro pe săptămână. Ultima ofertă EURES este de muncitor la grădinărit. Compania angajatoare olandeză este specializată în plantarea florilor și legumelor. Persoanele selectate vor lucra cu diferite flori, respectiv bujori, crini, lalele și trandafiri. Se va munci în câmp, la tăierea florilor, verificarea calității, la sortarea și punerea florilor în cutii și apoi în mașina de transport.
CV-urile trebuie expediate până la data de 15 iunie 2018.
V. ANDRIEȘ

Lasa un comentariu