Gârcina a rămas pe mâna unui primar intermar PMP: Vor fi cadastrate toate terenurile şi se va face audit financiar

19/01/2018

Mihai Gontaru este viceprimar cu atribuţii de primar la Gârcina, după eliberarea din funcţie a fostei primăriţe, Aurora Bălan. Gontaru a candidat în 2016 pentru funcţia de primar şi a luat locul 2, la câteva zieci de voturi diferenţă faţă de primarul în funcţie. Cu 4 consilieri locali, PMP şi-a desemnat viceprimar, care acum conduce primăria din Gârcina. Primele măsuri au venit din cadru legislativ, odată cu plecarea primăriţei au plecat şi consilierul personal, respectiv avocatul angajat.
„În luna iulie, a venit un control de la Curtea de Conturi care a găsit lipsă terenuri la islaz şi la pădure. Cred că săptămâna viitoare, odată cu aprobarea bugetului local, să reuşim să angajăm un consilier juridic sau un avocat, ca personal contractual şi să facem lumină în toate situaţiile. Vom cadastra toate terenurile, o vom lua pas cu pas. O comisie se va ocupa de aceste edificări”, a declarat primarul interimar.
„Avem în proiect să facem şi un audit financiar şi funciar şi să punem toate lucrurile în ordine”, a precizat Gontaru.
M.O.T.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Laurentiu 19/01/2018 la 13:27 -

    Ce se va intampla cu terenurile care nu au acte si in care nu figureaza proprietar nici primaria si nici persoana care a stapanit?