Fostul vice CJ, Laurenţiu Dulamă, a pierdut unul din procesele cu prefectul de Neamţ

16/06/2018

Laurenţiu Dulamă, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a pierdut în primă instanţă unul din procesele intentate împotriva Instituţiei Prefectului Neamţ, anue, cel  prin care a cerut “suspendarea executării actului administrativ”. Prin această acţiune, fostul vicepreşedinte sperase ca instanţa să-i permită să se întoarcă pe funcţie până când se va da o hotărâre judecătorească definitivă în celălalt proces, prin care a cerut anularea actului administrativ emis de prefect în aprilie.
Pe 12 iunie, instanţa a considerat cererea lui Dulamă ca fiind nefondată. Fostul vicepreşedinte a făcut deja recurs la Curtea de Apel Bacău.
În acest timp, la Tribunaul Neamţ se află un alt proces intentat de Laurenţiu Dulamă, prin care se cere anularea actului administrativ (ordinul prefectului prin care a fost suspendat). Pentru această acţiune nu a fost fixat, încă un termen.
În luna aprilie, prefectul Daniela Soroceanu a emis un ordin prin care consilierului judeţean cu atribuţii de viepreşedinte, Laurenţiu Dulamă, i-a încetat mandatul pe motiv de incompatibilitate. Soţia acestuia este acţionar la firma care administrează cimitirele din Piatra-Neamţ iar firma aceasta are contract cu ApaServ pentru serviciile de apă şi canalizare.(V.N.)