Femeie rănită, captivă în maşină, la miezul nopţii

17/04/2018

O femeie în vârstă de 39 de ani, din Sabasa, comuna Borca, a trăit un adevărat coşmar, puţin înainte de miezul nopţii de 15 spre 16 aprilie, când s-a izbit, cu maşina pe care o conducea, într-o remorcă parcată pe marginea drumului, în localitatea de domiciliu.
În urma impactului, şoferiţa a suferit fracturi şi nu a mai putut ieşi singură dintre fiarele contorsionate. A fost scoasă de un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” Neamţ, care a predat-o unui echipaj cu asistent medical al substaţiei de ambulanţă Ceahlău. Victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc Tîrgu Neamţ, cu diagnosticul „politraumatism prin accident rutier, fractură deschisă cot stâng, fractură cu deplasare humerus stâng”. Medicul de gardă din cadrul Compartimentului de primiri urgenţe a stabilit, în urma investigaţiilor, că pacienta trebuie transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, pentru îngrijiri medicale complexe.
Poliţiştii care au demarat cercetările la locul producerii accidentului nu au putut testa şoferiţa cu alcooltestul din cauza leziunilor suferite de aceasta, aşa încât femeii i s-au recoltat probe de sânge la spital pentru a se putea stabili dacă aceasta se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii evenimentului. Urmează să se stabilească din ce cauză a pierdut controlul volanului, astfel încât a provocat accidentul.
Geanina NICORESCU

Urmatorul articol >
Plante de grădină: lupinul