Explozie la o casă din Roman, proprietarul dus la spital cu arsuri

13/08/2018

În după-amiaza de 12 august, o locuinţă din Roman, de pe strada Bogdan Dragoş, a fost la un pas de a sări în aer. În urma unei acumulări de gaze, pe cauzate de o defecţiune la sistemul de alimentare, s-a produs o explozie, proprietarul, în vârstă de 61 de ani, fiind surprins de deflagraţie.
Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea exploziei, iar la locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.
Militarii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, prin ventilarea spaţiului locuinţei şi balizarea zonei până la înlăturarea oricărui pericol. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu. Proprietarul, aflat în apropierea sursei de gaz, a suferit arsuri de gr. I şi II la nivelul membrelor superioare şi torace, fiind preluat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Abulanţă Judeţean Neamţ şi transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe Roman.

Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu