Elevii din Neamţ, invitaţi la teatru

25/09/2014

teatru (1)* TT anunţă că poate pune la dispoziţia unităţilor de învăţământ spaţii pentru găzduirea unor evenimente festive sau artistice

Cu ocazia deschiderii oficiale a stagiunii 2014-2015, Teatrul Tineretului Piatra Neamţ a lansat o ofertă de spectacole pentru elevi, pentru perioada 22 septembrie- 31 octombrie 2014, cu recomandări pe categorii de vârstă. Preţul unui bilet este, pentru şcolari, doar 10 lei.

Elevii claselor V-VIII sunt invitaţi pe 27 şi 28 septembrie 2014, la ora 19, în Sala Mare, la spectacolul “O…ladă”- creaţie colectivă după Ion Creangă, regia Alexandru Dabija. Aceeaşi piesă este recomandată şi  eleviilor claselor IX-XII, iar pentru liceeni sunt lansate şi alte oferte: în zilele de 4 şi 5 octombrie, ora 19, tot în Sala Mare are loc spectacolul “Contra iubirii” de Esteve Soler, regia Bobi Pricop; în 24-25 octombrie 2014, ora 19, va avea loc spectacolul “Jurnalul unor nebuni”- după Cehov şi Gogol, de Louise Dănceanu.

Şi membrii Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Învăţământ şi Cercetare Ştiinţifică Neamţ pot achiziţiona bilete mai ieftine, la preţul de 16 lei- ceea ce reprezintă 20% reducere din preţul biletului întreg.

“Suntem interesaţi de încheierea unor acorduri de parteneriat cu instituţiile de învăţământ, în vederea susţinerii reciproce a activităţilor desfăşurate. Pe lângă spectacolele pe care Teatrul Tineretului le aduce în faţa publicului, oferim o gamă variată de servicii artistice, fiind deschiş colaborărilor reciproc avantajoase. Echipa noastră susţine şi oferă consultanţă şi logistică în realizarea unor activităţi artistice sau evenimente festive. De asemea, putem pune la dispoziţia unităţilor de învăţământ spaţii din dotarea TT pentru găzduirea unor evenimente festive sau artistice organizate de sau împreună cu acestea”, a comunicat, Inspectoratului Şcolar Neamţ, Liviu Timuş, directorul general al TT.

 

Geanina NICORESCU