Echipa Udrea-Ştefan-Leoreanu rămâne unită

16/05/2013

”Noi suntem o echipă şi sunt convinsă că suntem parte a aceluiaşi proiect”, a declarat, ieri, la Roman, deputatul Elena Udrea, referindu-se la primarul Gheorghe Ştefan şi la primarul Laurenţiu Leoreanu.

Declaraţia parlamentarului a fost făcută în condiţiile în care, între actuala conducere a PDL şi o parte dintre liderii de filiale a apărut o ruptură ce pare ireversibilă.

”De luni ştim că sunt discuţii, frământări în PDL, sunt de altfel în toate partidele. Este o aşteptare la nivelul clasei politice şi a societăţii de apariţie a unui nou partid. Am auzit că se vorbeşte de un Partid Popular, nu ştiu detalii, însă aceste discuţii în rândul parlamentarilor există de mult timp şi sunt generate de nemulţumirea unor colegi din Parlament dar şi din teritoriu legate de modul în care se prezintă astfel partidul”, a adăugat Elena Udrea.

”Eu am intrat într-o vacanţă politică pentru că sunt multe probleme administrative de rezolvat”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu, afirmaţie susţinută şi de primarul Gheorghe Ştefan.

Despre demisiile parlamentarilor din PDL, Elena Udrea a declarat că acestea ar trebui să dea de gândit conducerii partidului: ”Regret faptul că tot mai mulţi colegi din PDL aleg să plece din partid. Puterea partidului scade, dar îngrijorarea aceasta ar trebui să preocupe egal pe toţi cei care mai suntem astăzi în partid şi mai ales conducerea partidului”, susţine parlamentarul nemţean.

Elena Udrea şi-a inaugurat, ieri, la Roman, cabinetul său parlamentar.

(G.A.)