Dragoș Chitic – PNL Piatra Neamț: Invit și aștept pe toți pietrenii la Sala Polivalentă. Lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare va pune Neamțul în primul rând!

07/05/2019

Municipiul Piatra Neamț găzduiește joi, 9 mai, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă, evenimentul de lansare al candidaților PNL la alegerile europarlamentare, din data de 26 mai.

La invitația președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, a echipei PNL Neamț vor veni să stea de vorbă cu nemțenii președintele PNL Ludovic Orban, candidații Rareș Bogdan, Mihai Țurcanu, Cristian Bușoi și alți lideri liberali din Moldova.

De ”Ziua Europei” vom celebra apartenența noastră la Uniunea Europeană, apartenența PNL la cea mai mare familie politică europeană, PPE. Dezvoltarea municipiului Piatra Neamț, a Moldovei și a României este strâns legată de istoria și valorile PNL și politicile de accesare a fondurilor europene.

Îi invit pe toți pietrenii să ni se alăture joi la lansare, să se alăture singurului partid din România care are forța să învingă PSD. E momentul să punem Neamțul în primul rând! E momentul să punem România în primul rând!

Dragoș Chitic – Primar al municipiului Piatra Neamț – Secretar general PNL Piatra Neamț