Două copile au atacat o tânără şi i-au furat telefonul

29/11/2018

Două fete din Roman, fiecare în vârstă de 15 ani, au fost identificate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman, fiind bănuite de furt.
La data de 27 noiembrie a.c., în urma audierii celor două tinere, poliţiştii au dispus măsura reţinerii faţă de acestea, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.
Fapta a avut loc în data de 18 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman fiind sesizaţi de o tânără de 21 de ani, din Iaşi, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Smirodava, din Roman, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil. La scurt timp după sesizare, poliţiştii au găsit telefonul mobil pe strada Tudor Vladimirescu din Roman, fiind predat ulterior persoanei vătămate. În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate două minore de 15 ani fiecare, ambele din Roman, bănuite de comiterea faptei.
Tinerele urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Geanina NICORESCU