Doi copilași și mama lor răniți în intersecție, la Girov

09/11/2015

accidentMama și doi copilași, de 7 și 9 ani, au fost răniți într-un accident produs în intersecția cu drumul național, de la Girov.

O autoutilitară a ieșit de pe drumul județean 156 A, venind dinspre Roznov, și nu a oprit la indicator, izbindu-se de un autoturism care circula pe drumul național venind dinspre Roman. Trei persoane, dintre care doi copii, au fost răniți în urma impactului. „În ziua de 6 noiembrie 2015, în jurul orei 13, polițiștii rutieri au intervenit în soluționarea unui accident produs la intersecția DN 15D cu DJ 156A din localitatea Girov, în urma căruia a rezultat rănirea a trei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Tașca, aflat la volanul unei autoutilitare pe DJ 156A, din direcția de mers Roznov-Dobreni, la intersecția cu DN 15D nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Oprire» și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DN 15D dinspre Roman către Piatra Neamț, condus de către un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț“, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

În urma impactului, pasagerii din autoturism, o femei de 27 de ani și doi minori de 7 și 9 ani, toți din Piatra Neamț, au fost răniți și transportați cu ambulanțele la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a adăugat sursa citată.

Cristina Iordache