Doctorul Filip Panait vrea să breveteze internaţional o invenţie medaliată la Geneva

11/01/2019

Cunoscutul medic Filip Panait, medic de familie în judeţul Neamţ şi doctor în medicină, multiplu medaliat la saloanele naţionale şi internaţionale de inventică, susţine că este pe cale să breveteze o descoperire revoluţionară.

“Aș dori să obțin prioritate absolută la nivel mondial pentru autovehiculele electrice pe bază de curent pulsatil în mediu lichid. Autonomia autovehiculului va fi foarte mare, greutatea sistemului de acumulare foarte mică, la un preț accesibil pentru toți cetățenii. Am realizat deja primele experimente care sunt promițătoare. Am hotărât să brevetez internațional invenția, care a fost medaliată cu argint la Geneva în anul 2018 din partea domnului Vasile Balcan, patronul firmei Marsat SA, că mă va sponsoriza. Domnia sa mi-a sponsorizat şi participarea la salonul de invenții de la Geneva din 2015 și din 2018, fiind interesat de noutățile tehnice, de cercetare și inovare”, a precizat dr. Filip Panait.

Filip Panait spune că a reuşit să găsească o formulă de stocare şi alimentare cu energie a mijloacelor de transport rutier şi numai.

Geanina NICORESCU