Directorul Parking, atac direct la şeful de partid, viceprimarul Bogdan Gavrilescu

19/09/2018

Alin Ionuţ Moroşanu, directorul SC Parking SA Piatra Neamţ s-a arătat nemulţumit de unii dintre colegii săi ieri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMP, formaţiunea care îl susţine în funcţia administrativă ocupată acum: „Sper ca de luna viitoare, viceprimarul şi cei doi consilieri locali să conteze mult mai mult în Consiliul Local, iar dacă nu o vor face, vor trebui să-şi caute un alt loc, în altă parte! (…) Sunt apatici, ca să zic aşa. Dacă până acum a fost letargie totală, de acum nu va mai fi aşa. Aş vrea ca cei trei să conteze”, a spus directorul SC Parking.
Principala nemulţumire a sa este un proiect de hotărâre la care a ţinut şi ţine foarte mult, anume liberul acces al elevilor în sălile şi terenurile de sport, evident, sub supraveghere, şi după orele de program.
Proiectul a fost supus votului Consiliului Local şi a picat, apoi nu a mai fost reluat. Ionuţ Moroşanu doreşte să intre din nou în dezbaterea legislativului pietrean. O altă nemulţumire, poate nu aşa de mare, este un proiect care priveşte chiar Parkingul, pe care societatea este nevoită să-l promoveze spre aprobare Consiliului Local, prin efectul legii privind finanţele publice. Nici acesta nu a trecut, dar nici nu a mai fost reluat.