Director financiar-contabil cu patalama, la Spitalul Județean

16/07/2018

Concursul pentru ocuparea postului de director financiar contabil pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț s-a încheiat, ieri, după ce unicul candiat, economista Maricica Drăgan, a susținut proba de prezentare a proiectului de specialitate și interviul. În final, media rezultată a fost 7,62, un punctaj la limita inferioară de admitere. La proba scrisă, susținută săptămâna trecută, a primit nota 6. Ieri, în urma susținerii lucrării de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului comisia de examinare i-a acordat nota 8,16, iar interviul a fost notat cu 8,70, astfel încât concurenta s-a încadrat totuși în baremul de admitere, care rea minim 7, și a fost declarată admisă.
Din comisia de concurs au făcut parte dr. Cristina Iacob Atănăsoaie- manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, Adriana Bosovici- reprezentant Consiliul Județean Neamț, Cristina Mititelu- reprezentant CJ Neamț, Dan Vasile Constantin- reprezentant CJ Neamț, ec. Constantin Oprea- director economic la Direcția de Sănătate Publică Neamț.
Urmează ca echipa de conducere a celei mai mari unități sanitare cu paturi din județul Neamț să fie completată în urma concursurilor care urmează, pentru ocuparea posturilor de director de îngirjri și director medical. Noul manager va fi dr. Codruț Munteanu, postul fiind câștigat prin concurs.
Geanina NICORESCU