Diplome de onoare la PSD Neamţ

22/09/2017

Trei veterani ai organizaţiei judeţene a PSD au primit, miercuri, diplome de onoare drept recunoştinţă pentru activitatea pe care au depus-o, de-a lungul timpului, fără derapaje, în organizaţia social-democrată.

Este vorba despre Vasile Murariu, Gheorghe Huideş şi Gheorghe Amaicei. Evenimentul a avut loc în cadrul Conferinţei Municipale a Organizaţiei Pensionarilor Social Democraţi Piatra-Neamţ, care şi-a ales Biroul OPSD Piatra-Neamţ, după prezentatarea raportului de activitate al organizaţiei, de la alegerile precedente până în prezent. „Îi multumesc doamnei Victoriţa Păduraru pentru modul în care a condus organizaţia şi îi doresc mult succes în continuare în demersul său!”, a scris, pe pagina sa socială, preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

În cadrul conferinţei muncicipale s-a stabilit programul de acţiuni al Organizaţiei Pensionarilor Social Democraţi pentru perioada 2017-2018 şi a fost prezentată o sinteza a realizarii programului de guvernare în ceea ce priveşte măsurile destinate persoanelor vârstnice.

Un moment special în cadrul conferinţei l-a constituit cel în care am acordat diplome de onoare domnilor Vasile Murariu, Gheorghe Huides şi Gheorghe Amaicei, cărora le sunt recunoscător pentru eforturile depuse în susţinerea şi promovarea social-democraţiei în judeţul nostru.

M-am bazat de-a lungul timpului şi mă bazez, în continuare, pe organizaţia de pensionari a PSD Neamţ care nu m-a dezamăgit niciodată şi mi-a fost alături în toate competiţiile electorale. Vă mulţumesc şi pe această cale pentru implicarea de care daţi dovadă, a precizat Ionel Arsene.

M.O.T.