Descindere a procurorilor anti-corupţie la Spitalul Judeţean!

06/03/2019

La Secţia Ortopedie au avut loc, ieri, percheziţii legate de acte de corupţie de care sunt suspectaţi cel puţin 4 medici, spun surse din secţie.

Procurorii Directiei Generale Anticoruptie Neamt, însoţiţi  de jandarmi au intrat în secţie după orele 10,30. La ridicarea dosarelor s-a cerut prezenţa a două persoane desemnate de directorul spitalului.

Potrivit Mediafax, ”Sunt nişte activităţi în derulare care au loc împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ”, a declarat Sarmiza Fetcu, purutător de cuvânt DGA Neamţ. Managerul Spitalului Judeţean Neamţ, Codruţ Munteanu, a declarat, la rândul său, că percheziţiile au loc la secţia de Ortopedie şi în ambulatorul de specialitate de pe lângă cabinetul de Ortopedie”.

“E o secţie în care ne-am implicat direct, discutând de fiecare data cu adresabilitate permanentă în creştere şi cu care am avut probleme în a gestiona un piculeţ fluenţa actului medical şi adresabilitatea promptă la urgenţele care veneau una dupa alta. Şi atunci, poate ca au scăpat ceva amănunte, dar poziţia noastră, a conducerii spitalului, a ordonatorului principal de credite e moralitatea şi verticalitatea şi respectul pentru dreptul salarial pe care il primim fiecare si pentru corectitudine si pentru pacient”, a precizat Codrut Munteanu directorul Spitalului Judeţean Neamţ, pentru Digi24.

 Nu există nici un comunicat al DGA Neamţ.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. daniel 06/03/2019 la 18:16 -

    Ce_au facut pana acum toti acesti anchetatori ????