Dacie zdrobită sub combină, pasager omorât pe loc!

13/10/2017

Un accident terifiant s-a întâmplat ieri dimineaţă, în afara localităţii Dumbrava, pe DN 15B. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Târgu Neamţ, a decedat pe loc după ce maşina Dacia în care se afla, “pe scaunul mortului”, a intrat în “coarnele” unei combine agricole.

În timp ce un bărbat de 43 de ani, din Vânători Neamț conducea un autoturism pe DN 15 B, s-ar fi angajat în depășirea unui TIR și a intrat în coliziune cu o combină agricolă, condusă de un bărbat de 51 de ani, care ar fi efectuat manevra de viraj stânga. În urma impactului, a rezultat decesul pasagerului din dreapta față a autoturismului, un bărbat de 48 de ani, din Târgu Neamț”, a relatat inspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt la IPJ Neamţ.

Echipajul de descarcerare al pompierilor a scos trupul neînsufleţit din maşina zdrobită. Şoferul Daciei, scos şi el din fiarele contorsionate, a fost dus la spital, nu înainte de a fi testa alcoolscopic. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului, şi nici şoferul combinei. Cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Geanina NICORESCU