Cuțitarul din Agapia, prins după 3 zile, aproape de casă

25/05/2018

Ieri dimineață, în jurul orei 10, Răducu Bălțătescu, în vârstă de 43 de ani, care și-a vătămat grav soția și socrii, cu lovituri de cuțit, a fost prins de polițiști, după trei zile de la comiterea faptei. Omul a fost reținut sub acuzația de tentativă de omor calificat.
Robert Costân, purtător de cuvânt la IPJ Neamț, a declarat că, în urma căutărilor efectuate de polițiști, bărbatul din Filioara-Agapia, care și-a înjunghiat soția și socrii în data de 21 mai, a fost depistat în apropierea casei, acesta deplasându-se spre domiciliu. Se pare că în tot acest timp individul s-a ascuns în pădure.
Deocamdată procurorul de caz a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă.
Răducu Bălțătescu și-a atacat soția și socrii în curtea acestora din urmă, dorind să le aplice tuturor o corecție pentru că bănuia că femeia îl înșeală, iar părinții acesteia sunt de partea ei. Când a auzit că au chemat-o să se mute la ei cu tot cu copii, a turbat pur și simplu. Cei trei se află internați în spital, cu leziuni grave produse prin înjunghiere cu cuțitul.

Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu