Concurs cu premii: tablă interactivă şi laptop

14/03/2014

scoala zero

 Elevii din judeţul Neamţ sunt invitaţi să se înscrie în concursul de educaţie ecologică “Şcoala Zero Waste”, premiile fiind extrem de atractive: o tablă interactivă pentru şcoală, un laptop, ori o bicicletă.

“Şcoala Zero Waste” este un concurs naţional de educaţie ecologică şi colectare selectivă destinat tuturor şcolilor din învăţământul primar şi gimnazial din România. Perioada de desfăşurare a competiţiei este 22 aprilie – 30 mai 2014, iar premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 lei.

Şcolile din judeţul  Neamţ care doresc să intre în competiţia pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop şi o imprimantă multifuncţională oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 martie. Detalii despre procedura de înscriere se găsesc pe www.EcoStuff.ro

Cei mai silitori elevi vor putea câştiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii şi recompense. Vor fi acordate şi câte două menţiuni pentru cei mai harnici şi implicaţi elevi din fiecare judeţ participant.

“Ne bucurăm că putem sprijini şi anul acesta proiectul “Şcoala Zero Waste”, de această dată la nivel naţional. Este o iniţiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protecţia mediului înconjurator, iar compania noastră susţine formarea tinerilor şi acţiunile care duc la un mediu viitor curat şi sustenabil. Le dorim succes tuturor şcolilor care se vor înscrie, dar şi elevilor ambiţioşi în cursa pentru premiile extrem de atractive şi folositoare”, a afirmat prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania şi şeful pe Cercetare şi Dezvoltare Continental din România.

Trebuie menţionat că şi profesorii sunt motivaţi să înscrie elevi la concurs, întrucât coordonatorii primelor trei şcoli caştigătoare în Concursul “Şcoala Zero Waste” ediţia 2014 vor primi câte o tabletă.

Organizatorii îşi doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicaţi în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice şi să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora şi indiferent de judeţ  să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

Geanina NICORESCU