Comunicat de presă Președintele CJ Neamț a fost prezent la inaugurarea drumului comunal DC159 Pipirig-Dolia

23/11/2016

 

arsenedrum-pipirig02 arsenedrum-pipirig03Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a inaugurat luni, alături de primarul Comunei Pipirig și în prezența constructorului, drumul comunal DC 159 Pipirig – Dolia, unul dintre drumurile cheie din comunăși care deservește un număr pe aproximativ 2.000 de familii din localitate.

„Mi-am propus ca în mandatul de președinte al Consiliului Județean Neamț să duc la îndeplinire proiectele aflate în curs de realizare. Astăzi am dat încăo dovadă a faptului ca mă țin de cuvânt. Am inaugurat drumul comunal DC 159 Pipirig – Dolia, un proiect a cărui valoare s-a ridicat la peste 8,5 milioane de lei și care va deservi aproximativ 4.000 de nemțeni. Putem avea o infrastructură mai bună, un județ prosper, însă avem nevoie ca toți factorii de decizie să se implice. Vreau ca nemțenii să trăiască într-un județ mai bun, care să le asigure condiții de trai decente și bunăstare“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

În urma lucrărilor s-au modernizat 8,57 km de drum, s-a betonat șanțul pe o lungime de 11,4 km, au fost realizate 19 podețe laterale și 20 de podețe transversale. De asemenea, s-a realizat semnalizarea rutieră și a fost montat parapetul metalic.