Comunicat de presă Organizațiile liberale de tineret și femei din Roman și-au ales noile conduceri

22/12/2015

 

Mugurel Cozmanciuc3845Sâmbătă, în prezența a peste 300 de delegați, organizațiile liberale de tineret și femei din Roman și-au ales structurile de conducere. Noii președinți, Dragoș Moroșanu la tineret, respectiv Roxana Iorga la organizația de femei, au fost votați în prezența mai multor lideri PNL de la nivel județean și local, la eveniment fiind prezenți Mugur Cozmanciuc, co-președintele PNL Neamț, Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman, și co-președinții organizației județene a femeilor liberale, doamnele Gabriela Banu și Maricica Radu.

În urma evenimentului, președintele PNL Neamț, domnul Mugur Cozmanciuc, a declarat: „În perspectiva obiectivului pe care ni l-am propus pentru anul electoral ce va veni, și anume câștigarea alegerilor în județul Neamț, e important să avem structuri puternice și pregătite pentru campania electorală. Nu vă ascund că m-a bucurat să văd astăzi la Roman două organizații așa cum PNL își dorește să aibă peste tot: cu oameni noi, tineri, cu performanțe în viețile profesionale, dornici de implicare și siguri de reușită“.

Președintele PNL Roman, domnul Laurențiu Leoreanu, s-a arătat mulțumit de trecerea la structuri de conducere monocefale: „Mă bucur să văd că la Roman reușim să ne îndreptăm spre structuri de conducere cu un singur președinte pentru fiecare organizație. Cred că în lupta electorală pe care o vom da anul viitor, toate organizațiile, de la cele mai mici și până la nivel județean, trebuie să facă acest pas. Am avea doar de câștigat. Totodată, îi mulțumesc domnului Cozmanciuc că a venit astăzi la Roman, că își îndreaptă atenția ori de câte ori este nevoie spre organizația noastră și îl felicit pentru întreaga activitate de la conducerea PNL Neamț“.

În ceea ce-i privește pe tinerii și pe femeile liberale din Roman, domnul Leoreanu a adăugat: „Îi felicit pe cei doi președinți, le urez spor la treabă și le promit că vor găsi în mine de fiecare dată un partener. Atât tinerii, cât și doamnele reprezintă un aport extrem de important în ceea ce privește resursa umană. De aceea trebuie sprijiniți pentru a se regăsi anul viitor în listele de candidați, pe poziții eligibile“.

Tinerii liberali romașcani și-au ales în forul de conducere 9 membri, 5 vicepreședinți și un președinte, în persoana lui Dragoș Moroșanu. În vârstă de 31 de ani, noul președinte al tinerilor liberali romașcani activează în domeniul protecției mediului, având o importantă experiență atât în instituții alte statului, cât și în companii private. „Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Plec la acest nou drum în politică cu convingerea că voi face din TNL Roman una dintre organizațiile cele mai performante din județul Neamț și nu numai“, a declarat noul președinte al TNL Roman după încheierea alegerilor.

În ceea ce privește OFL Roman, noul birou de conducere va avea aceeași structură ca a colegilor din organizația de tineret, noul președinte al organizației fiind doamna Roxana Iorga, o tânără profesoară de biologie a unei școli din municipiul Roman. „Mă bucur să reprezint echipa femeilor liberale din Roman, un grup unit, activ și implicat în multe proiecte de caritate, cultural-artistice și sociale cu impact în comunitatea locală. Voi încerca să pun la dispoziția organizației întreaga mea energie, entuziasmul, răbdarea și receptivitatea la sugestiile celor din jur, astfel încât rezultatele să fie cele așteptate. Suntem o echipă ce poate construi lucruri frumoase“, a declarat Roxana Iorga după ce a fost aleasă președinte a OFL Roman.

 

Biroul de comunicare al PNL Neamț