Comunicat de presă Măsuri pentru codul portocaliu de ger în Piatra Neamț

10/01/2017

 

În urma atenționării de cod portocaliu de ger pentru intervalul 09.01 – 10.01. 2017, primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a convocat o ședință operativă cu personalul primăriei și reprezentanții societăților Consiliului Local.

În cadrul întâlnirii s-au dispus de măsuri după cum urmează:

– Personalul din cadrul Direcției de Asistență Socială și din cadrul Poliției Locale să desfășoare activități de patrulare în zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoanele fără adăpost, pentru identificarea acestora și transportul lor la centrul special amenajat în cartierul Speranța.

– Societatea Publiserv să suplimenteze cu material antiderapant stocul existent, iar personalul societății să fie împărțit în schimburi pentru a asigura intervenția non-stop pentru curățarea căilor de circulație.

– Poliția Locală să verifice și să atenționeze proprietarii de imobile persoanele fizice sau juridice despre obligația îndepărtării zăpezii din fața proprietăților pe care le dețin.

Cetățenii pot sesiza Poliția Locală cu privire la existența persoanelor fără adăpost pe raza Municipiului Piatra Neamț la numărul de telefon: 0233231300. De asemenea, dispeceratul societății Publiserv poate fi apelat 24/24 ore la numărul: 0748.213.100 pentru a sesiza probleme legate de deszăpezire.

Serviciul Comunicare