Comunicat de presă Deschiderea oficială a Biroului Unic

24/11/2016

 

mihai-apopii-cci-nt01Camera de Comerț și Industrie a județului Neamț organizează marți, 29 noiembrie 2016, ora 10.00, la Pavilionul Expozițional, situat în municipiul Piatra Neamț, Bd. Republicii, nr. 17, județul Neamț, deschiderea oficială a Biroului Unic.

În luna octombrie 2016 s-a demarat semnarea Acordului pentru crearea Biroului Unic, în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Neamț și Consiliul Județean Neamț.

Scopul Biroului Unic este de a reuni într-un singur loc serviciile descentralizate și de a oferi servicii gratuite de consultanță celor care doresc să înființeze o nouă afacere sau să o dezvolte pe cea existentă și au nevoie de informații pentru obținerea avizelor, autorizațiilor și a altor acorduri de funcționare. De asemenea, se dorește organizarea unor seminarii de instruire și informare a agenților economici pe diferite subiecte de interes.

Biroul Unic va funcționa în sediul Camerei de Comerț și Industrie Neamț din Piatra Neamț, Bd. Decebal 33, întâlnirile vor avea loc în cea de a doua zi de marți a fiecărei luni, între orele 09:00 – 12:00.

La aceste întâlniri vor participa reprezentanții instituțiilor semnatare ale Acordului: Primăria Municipiului Piatra Neamț, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, Comisariatul Județean al Gărzii Naționale de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Neamț, Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț, Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamț, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord Est, Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Neamț, Direcția Agricolă Județeană Neamț, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Petrodava“ al Județului Neamț, Biroul Vamal de Interior Neamț, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Neamț și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Neamț.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic 0233/216663 sau pe email la adresa biroulunic@ccint.ro, persoana de contact Liana Botezatu.

 

Mihai APOPII

Președinte CCI Neamț