CJ Neamţ, prezentare de excepţie la Târgul de turism al României

19/11/2018

Portul naţional al reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ, standul şi elementele de prezentare, promovarea Târgului de Crăciun de la Piatra Neamţ, sunt doar câteva dintre punctele care au făcut din standul CJ Neamţ un punct de atracţie la Târgul de Turism al României.
„Am vizitat astăzi standul amenajat de Consiliul Județean Neamț la această ediție a Târgului Național de Turism de la Romexpo, care și de această dată a fost o adevărată atracție pentru participanți.
Evenimentele pregătite de CJ Neamț pentru această iarnă și frumusețile județului nostru au fost temele cu care ne-am prezentat în fața zecilor de mii de vizitatori ai Târgului.
Vă așteptăm pe toți, la noi la Neamț, să vă bucurați de locuri binecuvântate și evenimente pregătite cu drag pentru a vă oferi o iarnă de poveste!”, a spus Ionel Arsene, şeful CJ Neamţ, pe pagina sa de socializare.
Alături de multe instituţii reprezentative ale judeţului, la Târg a participat şi Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ, prin prezentarea, în fiecare dintre cele patru zile ale evenimentului, unor programe artistice diverse. Protagonişti au fost membrii Anamblului folcloric “Floricică de la munte”, ei având un repertoriu variat, care a cuprins suite de dansuri populare, cântece din folclorul nemţean, precum şi datini şi obiceiuri de iarnă: colinde, căiuţii, jocul caprei, al ursului, jocul măştilor, Pluguşorul, sorcova, semănatul.
M.O.T