Cinci nemțeni aflați nelegal la volan

19/09/2016

blocada-auto-alcooltestCinci nemțeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști băuți la volan sau cu permisul suspendat.

Vineri, 16 septembrie , la ora 12:05, un echipaj din cadrul Poliției orașului Bicaz a depistat pe DN 15, pe raza orașului Bicaz, pe un bărbat de 26 ani, din Rădăuți, județul Suceava, care conducea o autoutilitară cu remorcă. „În urma verificărilor a reieșit că suceveanul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule“, informează Poliția Neamț.

Sâmbătă, 17 septembrie, la ora 18:30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman a depistat pe strada Ștefan cel Mare, din localitate, pe un bărbat de 26 ani, din comuna Cordun, care conducea un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Lucrătorii postului de poliție Bicaz Chei au fost sesizați, sâmbătă după-amiază, despre faptul că în centrul comunei a avut loc o tamponare. „În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că unul din cei doi conducători auto implicați, respectiv un bărbat de 61 de ani din Piatra Neamț, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule“, precizează sursa citată.

O situație similară s-a consemnat noaptea, la Târgu Neamț. La ora 23:40, Poliția orașului Târgu Neamț a fost sesizată despre producerea unei tamponări pe bulevardul 9 Mai, din oraș. „Polițiștii au intenționat să testeze cu aparatul etilotest ambii conducători auto, însă unul din aceștia, respectiv un bărbat de 30 ani din comuna Alexandru Cel Bun, a refuzat și, fiind condus la spital, acesta a refuzat și prelevarea mostrelor biologice“, a declarat subcomisarul Constantin Irina. În urma verificării, polițiștii au stabilit că bărbatul de 30 ani nici nu figurează cu permis de conducere, așa că tânărul s-a ales cu trei acuzații penale.

La zece minute după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Neamț a depistat pe DN 15 D, pe raza comunei Girov, un bărbat de 34 de ani, din comuna Dochia, care conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere. Plimbarea nocturnă i-a adus și lui un dosar penal cu două acuzații. (C.I.)

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. vasile 19/09/2016 la 17:06 -

    Pentru multi soferi permisul suspendat nu inseamna nimic,ei circula in continuare