Câștigătorii la loteria bonurilor sunt așteptați la Finanțe

24/11/2015

Loto fiscalUltima extragere la loteria bonurilor fiscale, desfășurată în data de 22 octombrie, a desemnat câștigătoare bonurile emise în data de 11 octombrie 2015, cu o valoare de 772 de lei, potrivit Ministrului Finanțelor Publice.

Până ieri după-amiază, nici un nemțean nu s-a prezentat la ghișeele Administrației Finanțelor Publice Neamț din teritoriu pentru a anunța că deține un astfel de bon fiscal, ne-au comunicat experții Biroului de relații publice. Cererile de revendicare a premiului pot fi depuse chiar din prima zi de după extragere, timp de 30 de zile. Alături de cerere, nemțenii care au bon fiscal câștigător îl depun în original împreună cu o copie după actului de identitate. Documentele pot fi depuse la orice unitate fiscală din țară.

Premiul aferent lunii octombrie este de un milion de lei, iar din acest fond pot fi acordate cel mult 100 de premii, lunar. Regulamentul mai stabilește ca selecția câștigătorilor să se facă în două etape, după extragerea bonului desemnat câștigător urmând centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, iar dacă numărul acestora depășește cele 100 de premii, se va organiza încă o extragere pentru desemnarea celor 100 finale. (C.I.)