CAS Neamţ primeşte numai on-line documentele pentru încheierea contractelor cu furnizorii

19/04/2018

CAS (7)“Certificatul digital pentru securizarea conexiunii nu a fost încă livrat, folosim momentan un certificat digital temporar”, precizează reprezentanţii CAS Neamţ
Toţi cei 236 de medici de familie din judeţ au fost declaraţi eligibili
Listele cu furnizorii de medicamente, laboratoarele medicale şi de îngrijiri la domiciliu care vor încheia contracte cu CAS pot fi consultate pe site-ul instituţiei
Începând cu data de ieri, toate documentele necesare pentru derularea contractelor cu Casa de Asigurări de Sănătate Neamț vor fi primite numai online, prin intermediul unei aplicaţii puse la dispoziţie de instituţie. Această informaţie a fost postată de conducerea CAS după publicarea listelor cu furnizorii admişi în urma verificării dosarelor depuse de aceştia. Astfel, luna aceasta se încheie contractele ce intră în vigoare începând cu data de 1 mai.
CAS Neamţ informează că furnizorii care vor încheia primul contract cu CAS Neamţ în anul 2018 vor solicita utilizator şi parolă pentru încărcarea documentelor la căsuţa poştală indicată (ti@casnt.ro), în timp ce furnizorii care au deja contract din anul anterior și care nu au primit încă utilizator și parola vor accesa legătura “Ați uitat parola?” din pagina de conectare a aplicației. Pentru a le veni în ajutor furnizorilor, reprezentanţii CAS Neamţ au descris pe site, pas cu pas cum trebuie procedat pentru încărcarea datelor. Inclusiv prin instrucţiuni video. Mai există o singură problemă de rezolvat, au precizat cei de la CAS Neamţ:
“Certificatul digital pentru securizarea conexiunii nu a fost încă livrat, folosim momentan un certificat digital temporar care va genera un avertisment la prima accesare a aplicaţiei”.

Geanina NICORESCU