Campanie umanitară pentru copiii nevoiași

27/11/2015

Nemțenii cu inimă bună pot participa, până pe data de 7 decembrie, la campania  umanitară „Fă un copil să zâmbească“, demarată de Clubul Ecoturistic „Dr. Gheorghe Iacomi“. Acțiunea vizează ajutorarea copiilor nevoiași, care vor primi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, jucării, cărți și rechizite.

„În fiecare iarnă, cu ocazia sărbătorilor, dorim să facem câțiva copii mai puțin norocoși să zâmbească. Așa că, dacă aveți o jucărie uitată prin casă, o carte pentru școlari citită de mii de ori sau rechizite, fiți alături de noi dăruindu-le și veți face un copil să zâmbească!“, spun inițiatorii campaniei.

Cei care doresc să se implice în această acțiune umanitară pot aduce rechizite și jucării la Magazinul de Cafea „Financier Caffe“ (în stație la blocul Turn), zilnic, între orele 08.00-17.00.

Acțiunea Clubului Ecoturistic „Dr. Gheorghe Iacomi“ nu este singulară, anul trecut voluntarii clubului desfășurând campania „Donează o carte“, al cărei scop a fost ca mai mulți copii din centre de plasament sau școlari din zonele defavorizate ale Moldovei să aibă acces la educație și cultură.

Irina NASTASIU